Logo

Nieuwsbrief


banner

STAND VAN STAPPEN
Wist je dat ...

….we ons vanaf deze maand ook verplaatsen met 4 elektrische fietsen en 2 plooifietsen om onze huisbezoeken en andere bezoeken mogelijk te maken.

…. we deze maand gestart zijn met een systeem van vaste nachten. We hebben op dit moment 2 collega's in dienst die de 5 weeknachten voor hun rekening nemen.

…. We dit jaar opnieuw op personeelstweedaagse gaan met de volledige ploeg. We gaan weer richting de Boskabanne in het Prullenbos in Laarne.

… al onze pedagogische medewerkers extra geschoold worden in geweldloze communicatie. Een extra methodiek om met onze dames aan de slag te gaan.

… er dit voorjaar drie (sociale) teamdagen van bedrijven bij ons doorgaan. Hierdoor kunnen we op korte tijd en met veel handen veel werk verzetten. Deze teamdagen zijn een fijn duwtje in de rug voor ons.

... we via de nationale loterij een duurzaam project mogen opzetten in Compot (Buiten Beeld). We gaan met deze middelen het tuinpaviljoen een nieuw leven geven.

…. we een succesvolle algemene vergadering hadden in maart waarbij de 47 aanwezigen positieve cijfers konden bekijken en positieve verhalen konden beluisteren.

Pieter De Vis
Teamcoördinator


Terug naar nieuwsoverzicht.


Verzonden door vzw Stappen
westveldstraat 1, 9040 Sint-Amandsberg
09/228.26.57
Uitschrijven

Facebook